Underbara jul!

Vi hade en helt underbar julafton, med de bästa :) En väldigt snäll tomte i år som kom med mycket fina paket, till både Ellie och oss. Ellie blev såklart överöst med julklappar, en bobby car, dockvagn, docka, kläder, häst med vagn, mikrofon, musikset, åkpåse till vagnen, kläder är bara några av de saker hon fick. Massor av kläder, nu är garderoben fullproppad, även hennes rum är fyllt med leksaker. Så nu har hon så att hon klarar sig ett bra tag framöver :) Jag och Niclas fick en bärbar Dvd, påslakan och pengar. Sedan fick jag ett par nya gåskor (sviiindyra :P), ett par Nike-byxor, en adidaströja, en rosa klocka från knokk och lite mer pengar :) Ja mycket klappar blev det alltså.. Men det bästa med julen är att träffa alla som man tycker om, julmat, och stämningen. Underbart! Ellie var överlycklig, dock något rädd för tomten, men det gav med sig efter ett litet tag.

Idag bär det iväg till min farmor vid 4-tiden, ännu mer mat ska i tydligen :P

Ha en fortsätt trevlig jul!

Bilder från gårdagen kommer senare..


God jul allihopa!

Med denna bild önskar vi er en riktigt god jul och ett gott nytt år :)



Många julkramar från oss!


Mycket som hänt sedan sist...

Kan man minst sagt säga. Jag kan nu kalla mig förskollärare. Jag är så himla stolt över mig själv, kalla mig mallig men jag trodde aldrig att jag skulle hålla ut tre och ett halvt år.  Vissa perioder har varit riktigt tuffa, sedan fick jag barn mitt i alltihopa men valde att fortsätta ändå, och det är jag glad för idag :)

Sen till det kanske största.. Jag hann inte ens bli arbetslös för jag har fått jobb :) Det är ett vikariat på ett halv år och endast 50 % men det känns i nuläget väldigt stort för mig som räknat med att gått arbetslös ett tag. De ringde dagen då vi lämnat in vårt examensarbete, är det inte lyckat så säg :) Så jag börjar jobba 2,5 dag i veckan den 11 januari. Samma dag som Ellie ska skolas in på dagis. Vilket känns lite tungt sådär, lilla tjejen blir stor och ska bli dagistjej (ja, jag är förskollärare och säger ändå dagis, för för alla barn så är det dagis :)

Nog om det!

Helg igen. Det är bara måndag och sedan..vips! Så är det helg igen. Inte klagar jag, det är riktigt skönt!

 Fem dagar kvar till julafton idag, det är ju helt sjukt! Som det ser ut så blir det en vit jul iallafall, så lite mer julkänsla har jag fått. Men inte alls så mycket. Julklapparna är klara, fast visserligen så köper jag inte till så många heller, det är liksom tanken som räknas. De närmaste som får. Ellie får typ ingenting, jag tycker att hon är så liten fortfarande och hon får så mycket av oss ändå så jag tycker det räcker med det hon får av de andra. Av oss får hon en julklänning, en pyjamas och sedan någon liten sak, som inte är köpt än :) Jag tycker att det räcker gott och väl! Hon fick en pulka nu i veckan, och gud vad hon älskade att åka pulka. Det var lycka det!

Nu ska jag ladda inför finalen i dansbandskampen :P Det är underhållning!

Ha en trevlig helg!
/S


RSS 2.0