Inte bara en..

..utan två tänder som kommer samtidigt. Nu kommer dom med en väldig fart verkar det som. Inge gnällig är hon heller lilltjejen, lika snäll som vanligt. Hoppas det håller i sig.

Annars då, igår var jag på 20-årsfest, det var trevligt. Jag var inte iallafall inte äldst där, som jag hade trott. Tur det, gillar inte att känna mig gammal ;) Sen blev det utgång på Lobby, där var det väl sådär, men vi roade oss rätt bra där också så det blev en lyckad kväll.

Imorgon är det tillbaka till praktiken som gäller. Tack och lov så trivs jag bra där denna gång, så har det inte alltid varit. Men barn och personal är trevliga så det är kul att komma ut och göra nåt annat än att skriva meterlånga texter. Jag känner för varje gång jag kommer ut och jobbar att jag valt rätt, och det är väl skönt det så inte tre år är förgäves. Nu längtar jag tills jag slutar skolan, ska bli så skönt!



Bustjejen!

Den som väntar på något gott...

Efter 10 månader och några dagar har äntligen Ellies första tand kommit! Jag har inte märkt något på henne, men idag kände jag i munnen (som jag gjort sedan hon var drygt 4 månader) och där stack det fram något vasst. Visst var det en tand allt :) Så ja, tandlös blev hon inte. Känns skönt att veta ;)


Bilder!


Ellie på 10-månadersdagen. Hon fick äran att äta mat själv denna dag, och hon var så duktig så. Det mesta hamnade i munnen.


Finaste tjejen i nya klänningen från Villervalla.


Alltid lika glad!


Med smoothien i högsta hugg. Gissa om hon blev arg när jag försökte ta den ifrån henne.


Ellies favoritnöje. Röja ur hela skötväskan! Mamma och pappa blir inte lika nöjda då hon bara lärt sig att plocka ur den ännu, och inte i.


Promenad med lära-gå-vagnen.

Söndag

Längesen jag uppdaterade. Jag liksom glömmer bort.

Igår var jag ut och åt med Maria, Sofia, Emma och Sanna på napoleon. Efter det gick vi hem till Sofia och festade till det lite :) För mig, Maria och Sofia slutade det med krogen. Var inte alls mycket folk, men jag hade riktigt trevligt och jag ångrar inte att jag gick ut. Gäller att passa på då man har barnvakt och allt så Ellie var hemma hos mormor, morfar + mostrar och hade det bra :) Så imorse fick vi sova ut ordentligt, skönt att få göra det ibland..

Imorgon och två veckor framåt väntar praktik.. 8-14.30 ska jag gå varje dag. Det blir nog helt okej!

Visst ja, sedan sist har våran lilla Ellie hunnit blivit hela 10 månader! I 10-månaderspresent fick hon en ny fin huvtröja samt lite kläder av mormor sin också :) Sjukt vad tiden går. Nu går hon själv, kan till och med äta själv, med fingrarna dock, men ändå :) Våran fina duktiga älsklingstjej :)

Nu ska jag sätta mig ute med en tidning och dricka den obligatoriska "bakis" -colan :)


Glömde ju berätta..

Ellie går!  I lördags tog hon de första stegen. Nu har hon gått ca 2 meter som mest. Duktiga tjejen!
Var ju tvungen att skryta lite ;)


Vardag..

Ja, så var det tillbaka till skolan och vardagen igen. Dock måste jag säga att det känns riktigt bra faktiskt. Har konstaterat att det inte alls är långt kvar, 4 månader knappt. Några tuffa månader kvar nu, sen är det äntligen över. Längtar! Det jobbigaste under skoldagarna är att vara ifrån Ellie, som jag saknar henne. Men vilka kramar jag får när jag kommer hem, så härligt :)

Redan torsdag, förstår inte hur veckorna kan gå så himla fort. Nu har jag helg också! Inte ett smack som har med skola att göra på hela 3 dagar. Ska bara njuta av att återigen vara ledig ;)

Nu ska det hängas tvätt sen väntar dammsugaren. Alltid lika kul! Usch!

 

Veckan som varit..

   
   
   
   

En bild säger mer än tusen ord..

En riktigt bra vecka har det varit. Sol och bad nästan varje dag, Ellie har badat och badat! Nu är veckan dock slut och imorgon börjar vardagen igen. Känns inte kul! Men nu är vi inne på slutspurten, kämpa på! :)

Ångest

Ja, mina dagar består i stort sett av ångest. Ångest för att skolan börjar om mindre än en vecka, ångest för att skolan ska ta slut och man ska ut och leta jobb, även fast det ska bli riktigt skönt och kul att få komma ut i arbetslivet. Ångest för att Ellie ska börja på dagis i december/januari. Vart tar tiden vägen?! Det är inte min högsta önskan att sätta Ellie på dagis så tidigt, men vad ska man göra. Jag måste ut och jobba, eller åtminstone försöka jobba. Jag ska försöka släppa min ångest, man mår ju så mycket bättre om man slutar oroa sig för allt. Allt löser sig till slut, det vet jag ju innerst inne och allt kommer att bli jättebra, till slut!

Nu ska jag försöka njuta av tiden som jag är hemma och utnyttja dagarna till max!

Imorgon blir det kanske en träff med kompisgänget + barn, jag hoppas på det! På torsdag blir det kanske en grillkväll med kusinerna? Och på fredag har Ellie blivit bjuden på kalas till Noah, så då ska hon och jag dit och träffa barn+mammor, trevligt!
Det kan nog bli en riktigt bra vecka ändå.. Sen får man ta dagarna som de kommer helt enkelt!

Nu blir det tv en stund :)



 

RSS 2.0