Ellie 1 månad

Vad fort tiden går, nu är hon redan en månad "gammal" :) Var till Bvc igår och Ellie väger nu 4880 gram och är 55 cm lång, hon blir så stor, så stor. Så nog har jag mat åt henne allt, så mycket som hon går upp i vikt. Men hon följer sin kurva jättebra. Hon kan även fixera blicken och kommunicera, hon ger oss även medvetna leenden konstaterade hon på Bvc igår. Så hon kunde allt hon skulle kunna :)

Fredag idag, och idol på tv.. Det är det man ser fram emot på fredagar. Dock håller jag med Emma, och tror att det är Robin som kan ryka idag. Jag hoppas att han får stanna dock :) En av mina favoriter är han iallafall.

Till sist, lite bilder :)

          


         

//Sara

Lite bilder..





Mammas hjärta!


Uppdatering

Nu var det längesen jag skrev här, så det är väl dags för en liten uppdatering..
Ellie växer och blir stor.. Hon väger nu 4512 gram och är 54 cm lång. Så mat får hon då allt i sig. Hon har blivit stadigare i nacken och följer med mer med blicken, och det är så kul och se. Hon har börjat le jättemycket också, vet inte hur tidigt barn ler medvetet, så än så länge är det nog omedvetna leenden, men lika söt är hon för det och lika kul att se :) Hon är ju snart 4 veckor den lilla tjejen, och hon är lika snäll fortfarande. Sover på nätterna, så någon sömnbrist lider man inte av än så länge. Dock så höll hon mig vaken i 2 timmar i natt.. Efter att hon hade ätit så fick hon för sig att vara vaken ett tag, men inge gnäll alls. Hon låg bara och tittade och bökade runt, bustjejen :)

Tänkte lägga in lite nya bilder också, men det lär jag göra från den andra datorn, så bilder kommer inom kort :)

Ha det så bra alla ni som läser! :)

/ Sara




Lördag

Märks det att jag lider av brist på bra rubriker :P haha. Har ingen fantasi överhuvudtaget...
Lördag idag, skönt med helg fast man är ledig annars också. Helgen har vart lugn hittills, var hem till mormor igår, på den sista grillningen, kött med potatis och sallad, var riktigt gott. Man har ju ingen lust att göra sån mat till sig själv för tillfället så det var skönt att få gå bort och bli lite omhändertagen och få äta god mat :) Visade också upp lilla underverket då mina morbröder och kusiner inte sett henne än. Hon sov sig igenom hela kvällen nästan, vaknade när vi skulle åka hem. Hon är snäll vår lilla tjej, bara äter och sover.. Inget gnäll överhuvudtaget :) Jag vet knappt hur hon låter..

Idag var mina kära vänner hit en sväng också.. Var supertrevligt att träffa dom och prata av sig lite. Jag har saknat dom hur mycket som helst faktiskt :) Fick världens tuffaste blöjtårta av dem, en tårta gjord av blöjor (hörs kanske på namnet :P hehe) Superamerikansk såg den ut. Jag ska lägga ut en bild på den sen :)

Lägger ut en bild på världens finaste så länge..



Ha en trevlig helg :)

//Sara

RSS 2.0