Måndag

Måndag igen då. Veckorna går alldeles för fort!
 
Var till gävle idag med mamma, Emma och Ellie såklart. Emma hade uppskrivning, och hon klarade den. Så nu är hon ett steg närmare körkortet, kul för henne :) Passade även på att shoppa lite grann, när man ändå var i Gävle. Hittade lite smått och gott till både mig och Ellie, för min del blev det ett par jeansleggings, en tröja och ett linne. Tröjan ska dock bytas till en annan.

Till Ellie shoppade jag på Polarn o Pyrets rea och på ickerea. Hon fick tre tröjor, en klänning, ett par strumpbyxor, en mössa, sen köpte mamma (mormor) världens sötaste baddräkt, till kommande babysim :) På lindex fick hon en body, och på H&M ett par byxor, så nu har hon kläder. Jag tycker ju om att köpa kläder själv, och ännu roligare är det åt henne, klart hon ska bli lite bortskämd, och sen har hon ju nyss blivit 3 månader, så det blev en försenad 3-månaderspresent :)
 
Imorgon väntas det prov, usch, borde egentligen plugga nu, eller jag Måste plugga nu.. Suck!

Förresten, jag fick studielånet, känns riktigt skönt!

Godnatt!



Sovdags?

Borde verkligen gå och lägga mig nu då jag ska upp typ 6 imorgon. Usch! Men sista dagen i skolan på ett tag, skönt när man avverkat en vecka och vet att det är några veckor tills man ska in igen :) Den kurs vi läser nu verkar helt okej, Lek-Teknik och Naturvetenskap, för den som ville veta. Haha! Läraren är verkligen superbra, synd att vi bara ska ha henne vid ett tillfälle till, sen får vi väl nån tråkmåns till lärare igen skulle jag tro!
Idag har jag även sökt studielån, då jag får den lägsta föräldrapenningen. Jag känner att det verkligen inte är värt att gå och snåla, för jag kan verkligen inte unna mig någonting. Pengarna är slut innan dom ens kommer in på kontot liksom, inte roligt. Jag hoppas verkligen jag får lånet nu, så man kan börja leva igen! Den som säger att man inte blir lycklig av pengar ljuger..

Annars så blev Ellie precis 3 månader igår, stora tjejen nu ju :) Hon är verkligen ett litet charmtroll, skrattar åt allt och alla som pratar med henne. Gobit!

Ne nu blir det nog sängen ändå..
Godnatt :)


Ellie några minuter gammal. Känns som igår.. Tiden verkligen springer fram!
Och en superfräsch mamma i bakgrunden..Eller så inte :P

Söndagskväll

Och skolan väntar imorgon. Usch, ser inte alls fram emot det. Bara massa redovisningar och sånt.

Annars har det vart en lugn helg, fast det känns konstigt att inte ha träffat mina vänner nåt. Har ju gjort det mycket på sistone och det är så trevligt :) Fast i och för sig så sågs vi i torsdags, så alltför längesen var det inte.
Var hem till mamma i fredags, jag och Ellie. Åt lite mat och tittade på tv, samma sak igår.. Ja det blir lätt så, orkar inte vara hemma och tänka, så det är bättre att komma bort för en stund.

Ellie ligger bredvid mig och jollrar, hon  har börjat prata jättemycket, det låter så mysigt :) Hon har nyss badat litegrann, det tycker hon om. Hon skulle nog kunna bada och plaska hur länge som helst. Det är tur att vi fick badhjälpen av Jenny, då kan hon få bada länge och jag slipper få ont i båda armar och ben av att sitta konstigt på badkarskanten. Superbra grej!

Nu ska jag försöka få den lilla att somna och själv ska jag sätta mig framför tv:n en stund innan det blir sängen!

/Sara


Liten

Måste bara lägga ut en bild på denna skönhet. Dregglig och allt, men så söt ändå :)




Tisdag

Idag har jag och Ellie besökt högskolan i gävle på eftermiddagen, Madde och Nova också såklart :) Var tvungen att träffa en lärare och få lite hjälp med vårt byggprojekt.. Så nu ska det nog gå bra, och vi klarar oss nog på egen hand nu.

Efter det blev det en slapp kväll, mys framför tv:n med en trött Ellie. Men nu sover hon så skönt så, och har gjort det ett bra tag, skönt! Så det blir nog lite tittande på andra avenyn snart, innan läggdags. Usch det är inte alls bra, jag har nästan vänt på dygnen, men jag har alltid varit en kvällsmänniska, jag tycker kvällen är mysig. Men sen skulle det inte vara helt fel att komma upp i tid på mornarna heller, iaf runt 9 halv 10, men det är svårt när man har en morgontrött dotter, som gärna sover fram till 12 om det tillåts :)  Nog om det..

Jag har faktiskt beställt en väska idag, jag är så trött på att använda skötväskan som min väska, det är liksom nog med att Ellies kläder och blöjor ligger där i. Så nu hoppas jag på att jag kommer gilla denna väska så att jag kan bosätta mig i den. Har alltid velat ha en såndär väska som man verkligen trivs med och alltid tar med sig.. Jag tror att väskan jag beställt kan bli en sån, det känns så :) Från Chique.se kommer den iallafall. Balenciaga-inspirerad och allt. Avancerat. Jag beställde den endast för att det ser ut som en Sara-väska, Balenciaga inspirerad eller inte..




(Bilden är tagen från Chique.se)


Imorgon ska vi hälsa på Ellies kusin Elian, ska bli trevligt :)

Godnatt på er!


Dags för en update..

..Ja, jag tror du har rätt Emma ;)

Måndag igen, och för längesen jag skrev här. Har väl gjort lite sen sist.. Jag och Ellie drar runt på våra turnéer :P Haha. Var hem till Emilia och Elmer i torsdags och hälsade på. Mycket trevligt :) Men inte nog med det, efter så åkte vi till Sofia och käkade lite kebab och tittade på tv. Mycket trevligt det också :) Vi kom inte hem förrän halv 3 på natten. Oops! 
Lördag var jag och Ellie hem till Emma och kikade  tv och sådär, och vi var väl kvar där till halv 3 också. Men vi har så trevligt så det är svårt att komma därifrån tidigare. Jag tycker om att umgås med mina vänner. Har gjort det alldeles för sällan den senaste tiden och man märker hur mycket det betyder att få träffa dom och snacka lite skit om allt och ingenting :)
Här hemma är det ju ändå ingen idé att vara, är ju som att vara ensam varje dag, bara att det är någon annan hemma som har bosatt sig vid datorn...

Nu sitter jag och tittar lite på guldbaggegalan.. Fast hitills har det inte varit så bra tycker jag. Så vid nio så byter jag nog till trean och kollar in den nya serien Lipstick Jungle..

Imorgon bär det iväg in till skolan en sväng.. Arbeta lite med ett teknikarbete. Suck! Inget jag känner för, men det måste göras. Får iallafall sovmorgon, det är väl det som är det viktigaste. Ska vara inne på skolan vid ett..

Nu får det räcka för den här gången :) Bjuder på en söt bild, Och det är pappas håriga arm i bakgrunden. Inte min ;)



// S




 

Top Model

Idag började säsong 11 av Top Model på tv3. Älskar programmet, det har allt. Jag har inte missat en säsong och planerar inte att göra det heller. Vet inte vad det är med det programmet, men det är underhållning på hög nivå!
Ett riktigt bra program alltså.. Missa inte :) Denna säsong är det dessutom en föredetta kille med i programmet, med manligt kön och allt. Det kallar jag underhållning ;)




Summering 2008

Saker har ju hänt sedan sist jag skrev.. Nytt år och allt har det hunnit blivit :) 2008 har varit ett år med blandade känslor. Började med en liten sammanfattning av 2008 för ett tag sen, nu lägger jag ut den. Bättre sent än aldrig :)
 
Januari - Februari: Året började ju nästan med att jag fick veta att jag var gravid. 14 februari närmare bestämt. Chock! Jag och N hade nästan precis blivit tillsammans och kände därmed varandra inte alltför bra. Blandade känslor.. Först bara en förtvivlan, jag visste bara att en abort ville jag ju helst inte göra. Efter mycket om och men så bestämde vi oss för att behålla barnet. Ett långt samtal med mamma och jag var övertygad om vad jag ville och att allt skulle ordna sig till det bästa! 
I januari kom även en mycket söt liten flicka till världen, en liten Lilly :) Fick också veta att en klasskompis till mig väntade barn, ungefär samtidigt som mig. Tror det skiljde en dag :P

Mars- Maj: Månaderna flög fram, med skola och allt var det innebar. Ultraljudet inträffade den 20 maj, allt såg bra ut med den lilla. En upplevelse som inte var lik nån annan. Underbart! En kompis bebis var beräknad men ville inte dyka upp i maj månad. Den lille krabaten hade dock fler överraskningar på lut. Vi gick ocn väntade på en liten Lydia..


Juni - Augusti: Den 4:e juni ville den lilla Lydia titta ut. Eller? Näe för flaggan i topp, det blev en med snopp :D Ingen var väl mer överraskad än mamma Emilia själv. Den lilla Lydia fick dock namnet Elmer istället, vilket kanske passade lite bättre. Jag fortsatte att stånka omkring på Sandvik. När jag var i  vecka 30 var det fortfarande arbetskamrater som inte visste om att jag skulle ha barn. Den 23:e juni kom en söt Elian till världen, Ellies kusin :)
Vi letade lägenhet för fulllt..

       
Elian                                       Elmer

September- Oktober: Första september var det inflyttning i lägenheten, dock stod några veckor rust på schemat, jag hjälpte till med det jag kunde. Tur att jag mådde bra under hela graviditeten, annars hade detta blivivt tunga veckor. Det började bli tungt nu. Vågen stog på 20+. Herregud! Jag gick i skolan, pluggade. I september var jag och mina kära vänner även på EMD på Lobby, den 20:e september om jag inte minns helt fel.. Madde och gick gick runt i skolan och väntade på våra bebisar. Den 14:e oktober flyttade jag in på riktigt i lägenheten och precis en vecka senare, den 21:a oktober kom våran underbara lilla tjej till världen, lilla Ellie. 4144 gram tung och 53 cm lång. Helt perfekt! Den 31:a oktober, två veckor för sent kom söta lilla Nova till världen också, Ellies klasskompis :)

            
Ellie                                              Nova

November- December: Underbara första veckor med Ellie. Hände inte så mycket. Men den 29:e november gick jag ut på krogen för första gången på riktigt länge. En otroligt lyckad utgång med dom bästa! Jul och nyår, myspys :)

Det var en liten summering av 2008, har säkert glömt en massa viktigt, men det är inte lätt att minnas allt..
Nu hoppas vi på att 2009 blir ett superår :)


RSS 2.0