Onsdag

Nu var det ett tag sedan jag skrev här igen.. Har väl inte hänt så mycket sedan sist. Har avverkat ännu en skolvecka, känns riktigt skönt. Nu är jag faktiskt nästintill ledig i 5 veckor, vi har ett nätseminarium, men annars är det lugnt i dessa veckor. Jag klagar inte :)

Igår var Emma, Emilia och Elmer här, var trevligt. De kom vid halv 2 och stannade till halv 7 ungefär så det blev några timmar av prat och fika. Satt även och kollade på den stora nyheten, att kronprinsessan förlovat sig. Ooh. Undra om det blir lika stor uppståndelse den dagen då jag förlovar mig?! Troligtvis inte!  Vilka är så himla intresserade att 4:an ställer in alla ordinarie program för en förlovning? Förstår inte grejen. Är det någon vars liv bara inte fungerar för att kronprinsessan är "oförlovad", finns det verkligen människor som bryr sig Så mycket? Underligt! Jag kan inte annat än att tycka lite synd om dem, att allt de gör ska vara så uppmärksammat. För någon vecka sedan var det ju två sidor i aftonbladet med stor bild på prinsessan Madeleine med en cigarett i handen. De är väl inte annat än mänskliga! Nog om det..

Ellie har blivit 4 månader och därmed fått smaka på riktig mat för första gången, en riktig höjdare tyckte Ellie, hon skulle nog lätt kunna sluka en hel burk (åtminstone en halv), men vi går långsamt framåt så magen för vänja sig. Vi har kört på potatis/majspuré samt potatis/blomkålspuré. Hon gillade bägge lika mycket.

     
              Mumsigt med mat tycker Ellie!


Nu bär det av till Gävle med syrrorna mina :)

/ SaraN


Alla hjärtans dag!

 En dag som jag aldrig firat, eller jo en gång i tiden gjorde jag det, men det var längesen nu. Nu firas den inte längre! En ganska onödig dag egentligen, ska man ge något så är det väl finare om det ges på någon annan dag. En oväntad dag!

Igår var jag och Ellie till öppna förskolan med ett gäng mammor och deras barn :) Riktigt trevligt var det, Madde som bjöd med mig då dom skulle dit. Mycket folk var det där också, lokalerna kryllade av barn, mammor och pappor.
Lördag idag, vad jag vet så händer inte så mycket. Melodifestivalen blir det ikväll iallafall, och jag hoppas på att jag slipper uppleva en "af Ugglas" upplevelse den här helgen, usch vilken jobbig människa, jobbig röst och jobbig låt också för den delen. Men av vissa var den tydligen omtyckt, tur man har olika smak :)

Nej ni, nu blir det nog en promenad i det soliga vädret :)



Tänk om jag vetat för exakt ett år sedan att det var du som gömde dig därinne, då hade jag inte tvekat en sekund. Underbara unge!

Torsdag 12/2-09

Och detta betyder att det imorgon är fredagen den 13:e, usch då. Alltid brukar ju något knas hända på den dagen tycker jag!  

Veckan har varit lugn med en hel del pluggande, inte alls kul, men nödvändigt. Har suttit med näsan i en dryg bok om litteracitet. Det ni :P Och jag förklarar inte vad det är, för jag vet det knappt själv och det är totalt ointressant för er som läser här ;) Visst ja, var faktiskt iväg på bio igår också, Valkyria med Tom Cruise, vet inte riktigt vad jag tyckte om den, förbannad blir man ju. Men jag hade nog förväntat mig lite mer av den tror jag. Biopopcorn och en stor cola blev det iallafall, och då funkar väl vilken film som helst egentligen :D

Ellie har nyss somnat efter ett litet rus hon haft, hon måste ju få ha sådana också när hon är så snäll hela tiden annars. Tänk att hon snart blir fyra månader?! Hon har invigt sin matstol också, förstå hur liten hon ser ut i den. Min lilla plutt! Och vid fyra månader ska vi börja med smakportioner också. Kan inte förstå att hon har blivit så stor, men är ändå så himla liten tycker jag. Min bebis är hon ju ett tag till iallafall :)

Näe nu ska jag försöka fortsätta på min text om boken. Känner mig helt lost på vad jag ska skriva. Fastnar hela tiden! 
Skulle vela åka och shoppa istället, det skulle va liiite roligare! 

/S



Lördag (söndag)

Kom nyss hem från en kväll (läs natt) hos Sofia :) Trevligt värre! Sofia, Emma och jag pratade och kolla melodifestivalen. Ellie var också med men spenderade största delen av kvällen med att sova, melodifestivalen hann hon dock se :) Stackars unge som blir omkringsläpad på nätterna va? Tss, inte det minsta, hon är jättenöjd med att få vara med och vaknar inte under varken på- och avklädning. Så nu sover hon sött i sin säng :)

Men nu väntar nog sängen på mig iallafall.. Känns som det är dags att sova ;)

Imorgon är det söndag igen, usch vad jag ogillar söndagar, men vad gör man. Den är ju en del av veckan. Tyvärr!

Hoppas ni haft en trevlig lördag!

/Sara

Bilder

          


                     

090202

Måndag igen då.. Herregud vad veckorna går fort. Vet att jag tjatar, men jag hänger verkligen inte med!

Blev utgång på Lobby i lördags, var riktigt skoj. Gamla idolerna som stod på scen, riktigt härlig stämning faktiskt och blandade åldrar. Kul kul.
Söndagen blev en slapp dag med Coca-Cola, som vanligt efter utgång ;) Jag blir aldrig bakis, men dock alltid väldigt törstig på något konstigt vis. Lära ju gå upp med  Ellie 8 på söndagmorgon, var jag inte så pigg på. Sen slog det mig. Vad tusan ska jag gå upp med henne för, hon har ju faktiskt en pappa. Som förövrigt a l d r i g skulle gå upp med henne på morgonen. Och helst inte om han skulle vart ut. Så nästa gång är det jag som tvingar upp honom. Rättvist ska vara rättvist, eller hur?

Idag var jag och klippte mig, blev ingen större förändring, någon lugg blev det inte iallafall, eller en "snelugg" blev det men det räknas ju inte. Blev iallafall nöjd, nu känns håret fräscht. Och konstigt nog så var det inte alls slitet heller, som vanligt. Fast jag inte klippt mig sedan i augusti! Jag har också varit och tränat idag, måste fan få någon fason på det här nu. Vägrar visa mig i bikini i sommar så som man ser ut nu.

Imorgon väntar plugg med Madde.. Usch vad jag ogillar att plugga!

// Sara




RSS 2.0