Sommar!!





Igår var vi till stugan. Badade och hade det skönt! De här bilderna är från i tisdags när Ellie badade ute på "gården" :) Känns som sommaren äntligen är här nu! Bäst att passa på att njuta, det vänder ju snabbt oftast!

Imorgon blir det kalas och på kvällen grillfest :) Trevligt!

Ha en bra dag!

Midsommar i bilder

   
    
   

090611

Torsdag och tråkväder. Börjar lessna nu, jag får ingen lust till någonting. Typ en vecka kvar till midsommar och det känns som höst ute..

Har i alla fall städat idag, hela lägenheten. Känner mig lite duktig iallafall :) Senare blir det nog Gävle en sväng, bränna lite pengar. Pengar är ju till för att göras av med, eller hur? ;) Hittade ett par skor i valbo igår som jag ville ha, men de fanns inte i min storlek, har jag tur så finns de kanske i Gävle, hoppas kan man göra :)

Ne, nu ska jag fixa lite mat så kommer systrarna och gör mig sällskap :)

/Sara




Måndag

Dagen började med sol, vi satt ute och hade det skönt. Men nu var det ju inte så härligt ute, kallt och blåsigt..

Vi är barnfria för tillfället, mamma var och hämtade Ellie så vi kan få städa ordentligt. Hon är ju överallt nu så det är svårt att få nånting gjort, hon reser sig mot precis allt, stolar, bord, ALLT! Det gäller att vara med, men det är man ju inte alla gånger så ibland slutar det med ett fall mot golvet, men hon är tålig, säger inte mycket när hon ramlar, hon ser mest bara lite chockad ut :)

Ja man ser ju vad som händer när man blir barnfri och ska städa. Jo man hamnar ju här, och gör allt man egentligen inte ska göra ;)

Annars händer inte mycket, N åker väl förmodligen tillbaka och jobbar i morgon. Till Malmö. Långt borta i ingenstans känns det som, men det ska gå bra. Vi är vana att vara ensamma jag och Ellie, eller ensamma och ensamma, oftast hittar vi på nåt roligt med någon annan :)  

Nån mer än jag som väntar på skattepengarna eller? ;)


Grattis Elmer på din dag!

Idag blev lilla Elmer 1 år. Grattis grattis!
Vi var såklart dit och firade. Hämtade upp Emma vid 12 och åkte sedan in till valbo för att inhandla present. Blev kläder, så snygga! Är ju så kul med barnkläder, jag skulle handla ihjäl mig om jag fick och om plånboken tillät det ;) I Gävle ( hos Elmer och hans mamma) blev vi bjudna på fika.. massa kakor och tårta! Elmer hade tårta i hela ansiktet till slut, man fyller ju bara 1 år en gång i livet så det gäller att passa på :) Lite bilder från kalaset får ni också se :)


Fina födelsedagsbarnet i våran present ;)


Ellie på promenad med Emma :)


Snyggingen igen :)


En annan snygging :)



Högbo

Igår var vi till Högbo en sväng, hälsade på djuren och gungade. Ellie trivdes! Var meningen att vi skulle ta en promenad också, men regnet kom och vi var tvugna att åka hem. Här får ni lite bilder..

  
  

Uppdaterar senare med lite bilder från idag :)


RSS 2.0