Dags igen

Dags att uppdatera lite kanske..

Jag jobbar och står i, 50% blev det inget av. Jag jobbar minst 75% och det känns bra, det ger ju pengar.. Jag blir inringd lite överallt. Ibland känner jag att jag vill säga stopp, helst när de ringer från olika fritids, det är ingenting för mig. Och visst måste man få säga ifrån ibland också?


I fredags var vi iväg på en liten roadtrip, blev sågmyra (lager157) och sedan Borlänge (kupolen). Jag shoppade inte mycket alls, hittade absolut ingenting till mig själv. Ellie fick två tröjor från lager 157 och i kupolen blev det en ny vårjacka, en mörkblå Polarn och Pyret. Enkel, funktionell och fin! Blir att matcha med färgglada fina mössor till! Jag hade önskat att hitta lite till mig själv också, men det får vänta ett tag till..


Visst ja, jag har börjat simma också. Jag har gått ut riktigt hårt, simmar 1500 meter, 4 gånger i veckan (resterande dagar blir det promenader eller andra träningsövningar) Nu jäklar är jag på gång och jag hoppas för guds skull att det ger resultat! Men riktigt skönt är det vilket som..

Det var den uppdateringen det!

Återkommer imorgon med lite nya bilder :)

 


Onsdag

Bloggandet har legat på is ett tag. Har faktiskt noll motivation och det beror på att de bloggar jag brukar läsa aldrig uppdaterar nuförtiden och då gör jag samma sak själv :P Nej, skämt o sido, ingen motivation..

Så jag återkommer när jag har något vettigt att skriva :)

Annorlunda

Sitter och tittar på familjen annorlunda. Jag är imponerad, facinerad men kan samtidigt inte förstå. Inte för något i denna värld! Visst, jag älskar barn, men någon måtta får det väl vara :P Däremot så tycker jag att samtliga familjer gör ett jäkligt bra jobb. Jag menar 10 ungar!! Jag skulle gräva min egen grav.. Huvudsaken är att man känner att man kan ta hand om alla barn och ge samtliga det de behöver för en lyckad uppväxt, och känner man det med 10 barn så ja varför inte liksom :) Jag dömer ingen!

Min favoritfamilj är familjen med 8 barn, jag tycker de verkar ha väldigt vettiga värderingar!


Familjen Annorlunda. Foto: TV4
(Bild lånad från tv4.se)


Helgen

Helgen har varit riktigt bra. Med ett undantag, jag missade utgången i lördags. Som jag hade sett fram emot!

I fredags var jag, Ellie och Emma hemma hos Emilia och Elmer, det bjöds på mat och massa bus och lek för Ellie och Elmer. Det var riktigt trevligt :)

I lördags åkte jag först en sväng till Gävle för att hitta nå kläder att ha på mig på kvällen (som aldrig blev av). Det var iallafall 18-årskalas för min kusin, helt sjukt att lilla Nattis blir 18 på onsdag :) Kalaset var väldigt trevligt, med god mat och drinkar, jag typ rullade där ifrån. Inte okej! Men men, är det fest så är det :) Runt sju på kvällen snorade Ellie som en tok och var allmänt grinig, bara jag som dög. Jag hade därför inte hjärta att lämna henne, lilla gumman! Hon höll iaf humöret någorlunda uppe hela kvällen. Hon och Olle busade runt så gott det gick till kl.1 på natten?! Sen däckade hon och sov ända fram till 12 på söndagen!

Igår var det bara en riktigt slappdag, kollade på tv och tog det lugnt hela dagen.. Men en promenad blev det iallafall :)

Det var den helgen det!

Idag blev det jobb, sen hem till min lilla sjukling som börjar bli lite piggare iallafall, men nå dagis blir det inte imorgon!

Har inte mycket mer att skriva, återkommer kanske senare :)

/SaraN


Tråkigt inlägg med massa text, orkar inte ladda upp några nya bilder för tillfället!


Rubrik

Nu var det ett tag sedan igen.. Måndag igen efter en riktig myshelg! Lugnt och skönt har vi haft det. Utvilad inför veckan! Jobb väntar tisdag och onsdag. Sedan har jag inget inbokat, jag hoppas någon ringer och vill ha mig några timmar, för pengarnas skull och för att jag tycker att det är himla roligt såklart!

Ellie har blivit en sådan duktig tjej, jag har visserligen alltid tyckt att hon har varit duktig. Hon har börjat ätit jätteduktigt, mat och grönsaker OCH hon äter med sked utan att spilla alltför mycket.. Det var flera dagar sedan hon drack välling på kvällen (vi som nyss köpt ett storpack ;P), det är väl för att hon äter så duktigt nu. Sen har hon börjat sagt till själv när hon vill sova, då traskar hon till sängen, vänder sig på sidan och sover sedan. Hör och häpna! Sedan dricker hon numer i glas, hon tycker själv att hon är alldeles för stor för att dricka ur pipmugg ;P Usch, ska det gå såhär fort, jag får panik!

Jag börjar redan få ångest över vad jag ska göra när mitt vikariat upphör.. Det verkar så otroligt svårt att få jobb nuförtiden, och jag vill verkligen jobba.. Jag är taggad! Men jag är inställd på det värsta, men hoppas på det bästa såklart :)

Nej, om man skulle ta och sova snart då!




 


RSS 2.0