Torsdag

Dåligt med uppdatering här. Fullt upp med skola och redovisningar. Idag har jag dock varit ledig, skönt har det varit! Imorgon är det sista dagen som gäller, sen så väntar "sommarlov"/ semester i över 2 månader. Kan inte bli så mycket bättre än så :) Nu får fredagen vara över så jag får fira!

Ellie kryper runt för fullt, det är ett ständigt passande nu då hon är väldigt förtjust i sladdar och våran tv-bänk, "ajaj" är ord som används flitigt just nu. Hon är på och pillar på precis allt. Hon försöker också resa sig mot soffan, än lyckas hon inte. Tack och lov för det!

Nej, nu ska jag hitta på något annat. En kort uppdatering blev det..



Ellie som vi är vana att se henne, med tungan ute ;)




Återigen måndag..

Idag var det dags för en dag i skolan, och så också resten av veckan. Inte på torsdag, för då är vi lediga! Eftersom N är borta så innebär det att jag måste ha barnvakt till Ellie, men idag har hon varit med till skolan, och det gick jättebra. Imorgon blir hon också med, vi ska vara ute hela dagen och leka i sanden (?!) så då kan hon vara med, blir kul för henne :) Sen efter skolan ska jag, Madde och Jennie ut och äta på nåt ställe i Gävle, får se vart vi hamnar. Men det ska bli trevligt :)

Idag har jag även haft besök av Emma och Louise. Mycket trevligt :) Louise har jag inte träffat på hur länge som helst, så det var väldigt trevligt! Ellie var på bra humör och busade med dem under hela tiden.

Nu blir det lite mat, sen tv innan det blir sängen.

Ha det bra!


7 månader



Min underbara tjej blir sju månader idag. Tiden går och det värsta av allt är ju att jag också blir äldre ;)


Sol och varmt

Sitter på mammas och pappas altan nu och pluggar, tänk vad lätt allt går bara solen skiner. Till och med en sådan tråkig sak som att plugga.

Ellie har krypit runt för fullt idag, imorse blev jag väckt av en liten rackare som klättrade rakt över mig och pussade (läs slickade) mig i hela ansiktet. Ha ha, jag säger då det. Busunge! Men ett rätt härligt sätt att bli väckt på ändå, humöret blir på topp! Idag reste hon sig även upp i spjälsängen, hon drog sig upp först på knäna sen drog hon sig upp på rätt vingliga ben, men föll ner ganska snabbt igen. Tur det inte var alltför stadigt, tycker hon kan lugna sig lite med det faktiskt! :)

Idag blir det nog en sväng till Gävle innan vi ska ha våran myskväll/filmkväll. Barnbidraget har kommit idag och Ellie är i stort behov av nya byxor och tröjor. Så jag hoppas jag hittar något. När mina pengar kommer ska jag shoppa till mig själv också, det längtar jag efter :)

Ha en bra dag!

Duktig tjej!

Min lilla tjej kryper, jag är så stolt :) Hon har till och med den riktiga krypstilen på alla fyra, men hon fuskar ibland och ålar sig framåt. Men framåt kommer hon iallafall :)

Idag har vi varit på öppna förskolan, med några andra mammor och barn. Trevligt att träffa lite folk! Ellie skulle måla idag då det inte gick så bra förra gången, de visade sig att det inte gick den här gången heller. Hon tycker verkligen inte om att få färgen på fingrarna. Så det vara bara att lyssna på den bestämda tjejen!

Dagen har och kommer bestå av massa pluggande, likaså morgondagen. Sedan har vi planerat in en filmkväll i morgonkväll, den ser jag fram emot! Då ska jag vara klar med dessa två arbeten. Suck!

Nu ska jag återgå till skolarbetet, mindre kul kan jag säga.

Ha det bra :)

Grattis!

Grattis till Mamma som fyller hela 45 år idag :)

Inatt åkte Niclas iväg för att jobba, så nu är jag och Ellie ensamma på obestämd tid! Det började med att han skulle vara borta en vecka, det lät okej. Idag fick jag sms att han förmodligen kanske blir borta upp emot 3 veckor, det är inte lika kul! Men det måste gå, vi klarar oss inte annars. Visst att pengar inte är allt, men nog är det mycket allt. Kan inte tacka nej till ett jobb som ger riktigt bra med pengar. Men tre veckor är riktigt lång tid!

Annars då, helgen var riktigt bra. I fredags blev det lugnt, grillning och mys. Lördags blev det tacos och ESC med tjejerna, lika trevligt som alltid! :)

Ikväll blir det myskväll hos mamma och pappa + syskon, kan ju inte sitta ensam hemma heller :P



Min lilla stjärna!










2009-05-12

Tisdag idag. Har varit till öppna förskolan idag, träffade på lite folk man kände så det var trevligt! Jenny som skicka sms igår kväll och frågade om vi hade tid och lust att följa med, och det hade vi! Ellie börjar tycka det är kul med andra barn nu. Hon blir helt överlycklig av vissa, flaxar med armarna och ska kramas och pussas. När vi träffade min kusin Olle, som är 3 år i fredags fick han inte vara ifred många sekunder. Haha. Men jag tror inte han hade något emot det, han var lika kramig med Ellie också :)

Var även till Bvc idag för att väga och mäta Ellie och kan tala om för er att hon är 67,5 cm lång och väger 8200 gram. Hon växer och blir stor lilltjejen. Sköterskan på bvc sa att hon följer kurvan bra, och att hon är perfekt propotionerlig. Alltid skönt att höra, även fast jag aldrig oroat mig över hennes vikt direkt ;) Haha, hon är ju rätt matglad!

Ikväll gäller det för Malena Ernman också, vad tror ni, går hon vidare? Jag vet inte ja..
Så ikväll blir det schlagerkväll ;P



Söndag

Och äntligen en skolvecka avklarad! Så skönt! Dock har jag en del arbete att göra, men det är så mycket skönare att få göra det hemma och slippa åka iväg. Var ett tag sen jag skrev igen nu.. Men jag har haft annat för mig. Skyller på det ;)

Helgen har varit lugn. Tråkigt blåsigt väder, men en del sol ändå! Igår var det helt okej väder ju :) Jag anlitade min kusin som fotograf igår för att ta lite fina bilder på Ellie. Och ja, 107 bilder blev det sammanlagt. Jättefina bilder! Tack tack Nattis :) Nu ska jag välja ut några bilder att pryda väggarna med.

Annars händer inte mycket, lite plugg den här veckan men lite ledigt ska jag unna mig också! En kompisträff skulle sitta fint, någon som är sugen? :P

Näe. Nu ska jag skriva lite till, sen gör jag kväller!

Ett litet smakprov på bilder får ni också :)

     
    

RSS 2.0