Söndag

var den helgen också förbi..

Har haft en jättebra helg med massa mys och för omväxlingsskull lite fest också :) Mycket trevligt, även fast inte krogen var så mycket att hurra för. Men kul hade jag ändå! Maria har ju kommit hem, så det var ju första festen med henne på ett bra tag och bara det var ju trevligt :)

Dagen idag har bestått av utelek med lillälsklingen, grillat och familjemys med mamma och pappa. Spenderade hela dagen där i stort sett!

Måste också få skryta lite om min duktiga tjej som idag har klarat sig en hel vecka utan att bajsa i blöjan, hon har blivit så duktig på att säga till, "Bajs" säger hon och pekar sig på rumpan. Och potta är inget för lilltjejen, toaletten ska det vara ;) Har vart gudomligt skönt att slippa bajsblöjorna.. Ha ha! Även om jag är medveten om att detta kan vända precis när som helst..

Nej, nu blir det en dusch innan det är dags för sängen..

Godkväll/Godnatt!



Toktjejen!


Helgen

Först, tack till alla som röstat på Ellie :)

Igår var jag hemma hos mamma och pappa hela dagen nästan, sov också kvar då N jobbar helg och jag tyckte att det var onödigt att gå hem mitt i natten. Vi kollade på Avatar, jag som har himla svårt för såna filmer levde mig in och glömde helt bort att "människorna" var blå, helt otroligt! Ja, den var faktiskt rätt bra :)

Men mitt i filmen kom jag på, Shit! "Jag skulle egentligen infinna mig på en fest ikväll." Jag hade helt totalt glömt bort det! Så nej, någon fest blev det alltså inte! Snurrig eller vad! Jaja, var ändå inte meningen jag skulle festa så jag spar mig till nästa helg för då hoppas jag på fest! :)

Idag skiner solen, så idag ska vi spendera dagen ute :)

Ha en bra dag!


RSS 2.0