Grattis lilla älskling!

Ett helt år har gått. Ett år som slår tidigare år med hästlängder.. Underbara unge! Vi älskar dig!

Tack för alla gratulationer, håll utkik i tidningen imorgon, då är jag med! Puss från Ellie



Bloggtorka

Ja det kan man väl säga. Har inte blivit mycket bloggat.

Är igång med examensarbete med allt vad det innebär, vi har kommit en bit på väg och det känns mycket bra. Ska bli himla skönt när det är över i vilket fall.

Förövrigt så håller vi på att göra om här hemma, så att jag förhoppningsvis får trivas lite bättre. Ellie har fått eget rum som blev riktigt mysigt, det är dock inte klart än. Första natten i eget rum sov hon från 20.15 till 10.30?! Att hon trivdes i sitt rum är en underdrift! Hon verkar älska det. Ska lägga ut bilder sen för den som är intresserad. Lampor har satts upp i vardagsrummet, behövligt nu när det börjar bli mörkare ute. I helgen skall det målas, vitt, vitt och vitt :) En byrå, ett bord, skohylla samt hatthylla ska bli vita, blir nog finfint!

En vecka kvar tills vår lilla tjej blir ett år, otroligt! Så då ska det väl bakas, fixas och donas. Ett barnkalas blir det också :)

Ne, nu blir det nog sängen snart om jag ska orka upp imorgon, var längesedan jag var så aktiv som jag är nu om dagarna. Och det känns förbannat bra :)

Godnatt!

Cutiepie :)


Sända iväg en snigel..

Ni ska få en uppdatering gällande snigelproblemet. Jag har äntligen fått svar och nu ska snigeln skickas på "obduktion".. Haha, det låter roligt! Nu ligger den i en burk i vårt kylskåp, känns inte så trevligt sen ser man knappt att det är en snigel nu för den har ju typ förmultna. Äckligt men sant!
Så, en bild blir nog svårt Emma, men jag ska försöka ta en iaf :P

Idag har jag pluggat på biblioteket med Madde, hemska ställe. Men nödvändigt då vi måste komma igång med vårt examensarbete, kan inte fatta att det är över om två månader. Känns helt otroligt och jag är väldigt stolt över att jag klarat av det..

Ikväll blir det Ugly Betty (som jag tröttnat på för längesedan egentligen) och Desperate Housewifes. Det gillas iaf :)

Trevlig tisdagkväll!


Sniglar i barnmaten och fest...

Ja det är väl lite av vad som hänt den senaste tiden.. Och jag ljög, det var bara en snigel i maten och inte sniglar, men det var äckligt nog ändå. För att summera det så hittade jag en snigel i en barnmatsburk för 1 åringar. Inte ett dugg trevligt och jag är nojjig över fler sniglar så någon burkmat blir det inte här på ett tag. Hemlagat! Ja, tack! Har försökt kontakta tillverkaren det gäller men de verkar inte vilja svara varken över telefon eller mail, men jag tänker fortsätta tills jag får tag i dem.. Skam den som ger sig! Snigeln ligger förövrigt i en plastpåse i ett skåp hos oss och jag har inte tittat på den och jag tänker inte göra det heller. Spyr av bara tanken faktiskt!

Så över till något trevligare.. I lördags blev det fest med mina nära kära vänner, förfest med mat hemma hos Jenny, sen blev det utgång på Lobby. Riktigt trevligt och vi dansade så fötterna värkte. Jag hade svårt att ens gå till bilen sen, men det var det värt!

Igår blev det lugnt med mys och ensam mamma på kvällen.. En riktigt bra helg med andra ord!

Bild på snigeln kanske kommer Emma, om jag lyckas muta Niclas att ta kort på den, för jag gör det tamejfan inte :P



Bara för att en bild gör allt så mycket roligare så bjuder jag på denna.. Tänk att våran lilla tjej blir 1 år om ca 2 veckor. Helt otroligt! Hon gör mig så stolt, världens finaste tjej! (I mina ögon)


RSS 2.0