4 days to go..

Nedräkning. Jag och skolan är ingen bra kombination, när detta är över ska jag dansa mitt i krysset på stan. Nåja, nästan ialla fall ;) Det går ju bra än så länge, bara godkända och välgodkända betyg, och har bara behövt gjort om ett prov på nästan tre år. Jag tycker det är rätt bra jobbat ändå jag.

Nu sitter jag och ska titta på project runway, har nyss vart och storhandlat. Älskar att handla på kvällarna, jag kom hem vid nio. Jag var helt ensam inne på Coop extra, hur skönt som helst.

Jaja, imorgon väntar skola igen. Då får sötnöten stanna hemma med pappa sin, BVC och spruta imorgon. Usch, stackare! Men hon var så duktig sist så det ska nog gå bra..

Ha en trevlig kväll!

/S

Tråkiga söndag

Nu var det längesen jag uppdaterade igen. Händer väl inte alltför mycket nu faktiskt..

Trodde det skulle bli fest igår men det var inte så många som var sugen så får se om det blir nästa helg istället, jag hoppas på det, behöver komma ut lite nu känner jag..
Var även på Me&I party igår med Madde, jättefina kläder till Ellie fanns det. Blev en liten beställning också, en rosa klänning med grodor, en röd t-shirt med moln och supersnygga turkosa frottébyxor, hoppas hon kan ha kläderna. Är lite svårt med storlekar nu tycker jag. Vissa kläder går bra i 56 fortfarande men hon ligger vanligtvis mellan 62-68, konstigt med tanke på att hon är rätt stor. 74 är på tok för stort än iallafall. Men hon är ju kort och tjock så :)

Dagen har bestått av städning, sjukt tråkigt, men väldigt välbehövligt lär jag säga. Nu skiner hela lägenheten idag iallafall, det brukar bli stökigt rätt snabbt.

Imorgon är det dags för skola. Ångest! Usch, jag vill verkligen inte, men men. En vecka får man väl stå ut så blir det fyra "lediga" sedan..

Nu ska jag gå och hälsa på hos mamma+pappa+syskon en sväng :)

/Sara

Vårdag

Äntligen skiner solen och det är ialla fall aningen varmare än igår :) Blir en promenad ner på stan idag för att möta upp syster för lunch då hon har håltimme :) Lite shopping också om man hittar något, pengarna kom ju idag. Och jag fick förövrigt mer än jag brukar från csn, en trevlig överraskning!

Nu ska Nemo hämtas och rastas innan det bär ner på stan..

Ha en härlig dag!

/S

Glädjespridare

Här har ni tjejen som gör att man bara inte kan vara på dåligt humör, råkar humöret falla lite så räcker det med att man tittar ner och ser det här:



Så var humöret på topp igen :)

Män som hatar kvinnor

Nyss hemkommen från bion. Riktigt bra film, den bästa svenska film jag sett tror jag. De fyra som var med mig tyckte detsamma. Dock gör den en riktigt förbannad, två gånger var jag tvungen att slänga ner popcornen på golvet, hålla för öronen och blunda. Det gör mig så förbannad, så jag kan inte titta, då skulle tårarna spruta på mig av ilska. Nog om det, gå och se filmen, det är dagens tips från mig :)

Och Sofia, hör av dig vilken dag du går dit bara så kommer jag :)

Fortsatt trevlig söndag!

/S

Grattis!

Ett stort grattis till Emma som blir 23 år idag, ett år närmare pensionen, gamling ;)

Kom nyss hem från en promenad, var jätteskönt ute trots att solen inte sken. Kändes som vår ändå, härligt!
Ellie och jag sov till halv 10 imorse, hon vakna först 7 men somnade om efter ca 2 min. Var härligt med en sovmorgon!

Igår var jag hem till Sofia och kollade på tv och pratade, trevligt som vanligt :) Och skönt att komma ut själv en sväng.

Om en stund blir det bio, Män som hatar kvinnor. Får se om den är bra, hoppas på det iallafall!

Ha en skön söndag!

/S



En knubbis i gåstolen, nu går det fort fram ibland!

Fredag

Idag har solen inte tittat fram, och det märks. Jag och Ellie är tröttare än vanligt!
Vi som tänkte ta en promenad ner på stan idag, i solen hade vi hoppats på. Får se om det blir en promenad ändå, jag tror nog att det blir det. Har varit ute och gått varje dag nu i veckan så det känns ju dumt att bryta det. Nej, det får allt bli en promenad ner på stan, barnbidraget har ju kommit och Ellie skulle faktiskt behöva lite nya byxor!

Helg igen då, denna gång känns det inget roligt med helg. Nu har jag bara en vecka kvar att vara ledig, sen blir det en vecka i skolan igen, tunga dagar som alldeles för ofta slutar med huvudvärk! Men vi får se till att njuta av den sista veckan :)

Nu ska jag fixa mig nåt att äta, har inte hunnit med någon frukost än. Ellie går före, hon har både ätit frukost och lunch. Hon har börjat ätit en hel burk med puré till lunch, idag blev det palsternacka och potatis. Gott tyckte Ellie.

Ha en trevlig fredag :)





Kusiner

Satt och tittade lite på gamla kort och hittade en bild på kusinerna. Ellie var en månad, och Elian fem månader. Tiden går verkligen fort. Nu är Ellie snart fem månader och Elian har hunnit blivit hela nio snart. Vart tar tiden vägen?!



Kusinerna då...




Kusinerna nu (aningen större än på förra bilden)..




Hoppas det var okej att vi lånade dina bilder Elian?

Kalas

Idag har det varit kalas här hemma, Niclas som blev 22! Nu är han lika gammal som mig, ett litet tag iallafall, det känns bra ;) Har varit lite folk här idag. Jag hade varit duktig och bakat och allt, men det är fel på vår ugn så allt blev svart, i stort sätt. Tråkigt när man väl tar sig tid och bakar, så nu är det bara ringa Sandvikenhus så får de komma och laga den. Kladdkakan blev iallafall helt okej och gick att bjuda på :) Men det krävdes att Johanna satt och tittade in i ugnen heela tiden. Ha ha, så kan det vara!

Nu är jag helt ensam här hemma, så skönt! Ellie sover och Niclas är och spelar poker, eller nåt. Så min tid fördrivs vid datorn.. Sitter och kollar in lite kläder, är så mycket jag vill ha, både till mig och Ellie. Men det får vänta tills den 25:e när pengarna kommer. Suck!

Imorgon spelar Saik, vinner de så blir det final. Hoppas hoppas..

Godkväll på er :)



Bjuder på en bild på kvällens sötis, helt nytagen bild nästan.

Söndag

En riktigt härlig söndag faktiskt, är på riktigt bra humör. Solen skiner och det känns ju hur bra som helst :)
Har nyss lagt ut Ellie i vagnen, med bara en windstopperfleece i åkpåsen, vi skippade overallen idag, var ju så varmt och skönt ute. Hon fick känna på snön för första gången idag också, hon såg lite chockad ut när hon tog i den :) Idag känns det verkligen som våren är på väg. Hoppas hoppas!

Idag blir det bandy för min del, måste heja fram dem. Förlorar dem idag så är det över för den här säsongen. Nej, vinst vill jag ha!

Visst ja, vad tyckte ni om melodifestivalen igår då? Lite otippat tyckte jag. Men det var roligt. Heja Sandviken! Tyckte bara att det var skönt att Ugglas inte tog det, jag har visserligen lärt mig att tycka att låten är helt okej, men inte så bra att den skulle vinna alltihopa.

Ha en härlig söndag!


 

Nathalie!

Du får ett heeelt inlägg ägnat till dig ;) Jag vet inte hur man kommenterar på blogspot-bloggarna, vet inte ens om jag kan kommentera överhuvudtaget. Klart du får komma och hälsa på någon dag, bara komma det :)
Och du, skaffa en blogg på blogg.se istället människa ;D



Bildbevis :)


Osportsligt!

Dålig uppdatering av mig den senaste veckan.

Kollade på Västerås- Saik nu ikväll.. Att kolla på bandy, eller sport överhuvudtaget med min pappa är väldigt roande. Han blir sjukt elak på alla spelarei motståndarlaget, och särskilt Västerås då de inte är hans favoriter. Haha, kan inte ens skriva vad han säger för nåt. För seriöst, det är grymt elaka saker. Osportsligt brukar jag säga till han, men då muttrar han bara åt mig. Sen när matchen är slut är han tillbaka till sitt gamla vanliga jag,eller nåja, nästan iallafall :P Han kunde inte ens kolla klart på matchen heller förövrigt, då de stod klart att Västerås skulle ta hem det.Då bytte han kanal och uttryckte att han inte klarade av att se "Gurkjävlarna" vinna. Haha, ja vad ska man säga!

Sedan kan jag berätta att Ellie kan sitta själv korta stunder, jätteduktig har hon blivit. (Måste ju få skryta lite) Lägger in ett bildbevis på det senare när kameran har laddat klart :) Sen har hon även kommit på att man kan suga på tårna, vilket hon gärna roar sig med på dagarna!

Ne nu så har jag iallafall gett er en liten update om rätt onödiga saker ;)

/S


Äntligen

Äntligen på bättringsvägen. Förkylningen börjar ge med sig, har bara använt nässpray en gång idag ;)

Har varit en rätt händelselös vecka, har liksom inte orkat gjort så mycket. Har bara myst massa :) Kan vara skönt det också, slippa göra sig ordning och bara glida runt hemma i myskläder :) Imorgon står dock städning på schemat, storstädning. Vi får nog besök imorgon också, så då kan det inte se ut som det gör nu. Ser ut som en bomb har slagit ner, minst sagt!

Nemo är här på besök också, gohunden min. Nu är det dags för honom att börja vara här lite mer. Ellie fullkomligt älskar Nemo, eller kanske mer pälsen som lockar. Hon älskar hår den tjejen, tror bestämt det blir en frisör av henne om det fortsätter såhär. Haha. Något annat den lilla busen har fått för sig är att när hon är trött/arg så ska hon "bitas" i ansiktet. Hon gapar så stort hon kan och gnussar runt i hela ansiktet, gäller att passa näsan och hakan, annars får hon tag. Det måste vi försöka få bort, annars blir det inte roligt när hon får tänder. Hoppas det dröjer ett tag tills dess iallafall!

Nej, undra vad man ska hitta på nu. För tidigt för sängen än. Ellie sover sedan 20.00 ungefär, skönt att vi äntligen fått henne att somna tidigare. Dock vaknar hon tidigare också, något som jag inte är vidare förtjust i. Haha. Men jag ska nog vara glad att hon sover hela nätter :)


Nu blir det nog lite tv-tittande, sen sängen.


/Sara


Världens snällaste hund!


Förkylning

Nu har förkylningen drabbat mig. Kom i söndags, men det känns faktiskt som den börjar ge med sig allra redan. Hoppas så! Ellie har dock klarat sig, men hon är ju rätt bra skyddad utav mig, så det är skönt. Hon ligger ute i vagnen och sover nu medan jag sitter här :)

I lördags blev det utgång med de bästa. Trevligt som vanligt :) Jag hade faktiskt riktigt kul, även om jag inte var alltför sugen innan, men det är oftast då man har roligast, är väl kanske för att förväntningarna inte är så höga då kanske :) Niclas var också på fest, så Ellie var hos mormor och mostrarna :) Hon hade haft det jättebra och skött sig perfekt, inte för att jag trodde något annat. Hon är oftast så snäll så!

Undra vad man ska hitta på idag? Kanske får bli en sån där slapp dag bara, så man frisknar till lite grann. Vill ju inte slösa en hel ledig vecka på att vara hängig eller. Ska fixa nå mat nu iallafall, börjar bli lite hungrig faktiskt ..

Ha en bra dag!

/S


Inte för att förkylningen får mig att känna mig som en giraff,
men det blir ju så mycket roligare med en bild. Och jag tyckte
denna var passande ;)

Ellie


RSS 2.0