Friday, i´m in love..

Älskar fredagar :) Ännu en vecka har gått..nästan. Och längesen var det jag blogga, fy på mig ;)

Veckan har bestått av liiite pluggande, shopping och en sväng till Emilia och Elmer :) Det var trevligt, vi ses ju inte alltför ofta, så vi hade lite att prata om :)

Fredag idag, får nog bli en sväng till valbo idag igen. Glömde köpa en hel del igår..

Annars går jag bara och väntar på soffan, vardagsrumsmöbler, bilnyckel, vagn.. Allt försenat. Det är min tur det.. Men jag försöker hålla humöret uppe ändå, det kommer när det kommer, förhoppningsvis ganska snart :)

Ha en bra dag!

// S


EMD

Så var helgen över och en ny vecka har börjat...

Helgen har varit bra, var på EMD i lördags när de spelade på Lobby. Jag hade en mycket trevlig kväll :) Fick ju en biljett för 50 kronor.. Not bad ;) Och tur var väl det, för när jag kom hem upptäckte jag att jag hade 134 kronor på kontot?! Vart har pengarna tagit vägen?...Visst ja Emma, du ska ha pengar av mig ;)

Idag har dagen bestått av plugg hemma hos Madde.. Plugg är ju mindre kul, men med trevligt sällskap så går det bra ändå :) Sen kom jag hem och fortsatte pluggandet.. Det är dock inte lika trevligt att sitta ensam, jag fattar inte hur någonting kan vara så tråkigt.

Får se vad veckan bjuder på.. Inte så mycket skulle jag tro. Så om någon har lika tråkigt som mig så kan ni alltid höra av er ;)


Ha en trevlig kväll, det ska jag försöka ha iallafall :)


34 dagar

Jag är helt sjukt trött idag.. Måste vara detta väder? Ha ha, sällan jag tjatar om vädret, men jag är faktiskt trött på det här nu. Då får det nästan hellre börja snöa, då blir det iallfall lite ljusare ute.

Idag var jag ner på stan en sväng, biblioteket närmare bestämt. Träffade Madde där vid 11, så det blev lite plugg och lite lån av böcker så vid 3 var jag väl hemma igen. Är det nåt ställe jag hatar så är det biblioteket, jag förstår inte folk som frivlilligt går dit?! Ett jäkla virrvarr av tråkiga böcker och skit. Näe ni, när denna utbildning är avklarad så kommer jag inte att sätta min fot på nåt jäkla bibliotek!! :P Det innebär att jag har ett år av biblioteksbesök kvar med andra ord, hua. Näe jag ska inte gå dit mer än nödvändigt. Punkt slut!

Ikväll blir det väl mys och idol :) Hemma hos mina föräldrar, eftersom vi varken har soffa eller tv.. Men snart så :) Så det blir en lugn kväll med andra ord!

Läste min väns blogg idag, och ja... I magen har jag någonting som förhoppningsvis är hel, med två armar, två ben, och ett huvud förstås :P  Även fast man inte kan förstå hur en varelse som väger mellan 2-2,5 kilo och är ca 45  cm lång får plats där inne?! Så stor är jag väl ändå inte, men jo tydligen..

Näe nu får det vara nog för en stund :)

//Sara


080914

Söndag idag, vad ska man hitta på och göra?

Igår blev det en heldag i lägenheten, jag städade badrummet riktigt ordentligt, jag har lite fobi för badrum.. Jag tycker vårt badrum påminner om en offentlig toalett, och de är inte särskilt trevliga. Men nu har jag städat så det känns någorlunda fräscht iaf. Och nu är både sovrum och vardagsrum klart, så det är skönt :)

Inatt var första natten nånsin som jag vaknade ett x antal gånger, den lill* har hållit mig vaken. Sparkar som en tok mot revbenen, ibland gör det riktigt ont, blivande fotbollsspelare kanske? Men när det inte gör ont så är det bara jättemysigt faktiskt :) 

Så, nu har ni fått en liten uppdatering. Har inte mycket mer att skriva för tillfället, men jag återkommer :)

// S 



Härliga fredag

Fast jag varit ledig hela veckan så är det något speciellt med fredagar ändå, man blir glad av fredagar helt enkelt :)

Idag var jag, Sofia och Emma och hälsade på hos Jenny och hennes söta barn :) Att det finns så snälla barn som hon har är ju helt otroligt, tänk om man fick beställa såna barn :D haha.  Det var iallafall mycket trevligt, det är alldeles för sällan vi träffas. Det måste det bli ändring på.

I helgen händer väl inte så mycket roligt, antar att den kommer bestå av rust, rust och ännu mera rust. Men det är ju skönt om det blir klart snart :)

Nu blir det film :)

// Sara

Torsdag

...och ännu en otroligt seg dag.. Har hållit mig ifrån lägenheten idag, ska spendera hela helgen där och måla och tapetsera, så förhoppningsvis blir det klart också :)
Har myst med Nemo hela dagen, han har legat alldeles bredvid mig hela dagen och bara slappat. Han är alltbra go den där hunden :) En riktig slöis, han vill helst inte gå före 11 på förmiddagarna, för då är han alldeles för trött :P

Var nyss och hyrde några filmer som jag tänkte kolla på ikväll, efter idol och top model, som förövrigt går samtidigt. Ja ja, det blir att spela in top model då. Så det blir en riktig slapp kväll med andra ord, skönt :)

Ha en trevlig kväll allihopa!

//S

Trött

Lika tråkig dag idag..Måste det vara så grått ute? Lite sol skulle ju inte skada :)

Blir väl samma idag som alla andra dagar, fixa lite i lägenheten.. Det är jobbigt när man inte alls är på humör för det, men det måste ju göras. Jag tycker bara att jag är värd en dags vila, där håller däremot inte Niclas med ;) Frågan är om jag skall strunta i vad han tycker och ta en välförtjänt vilodag idag. Ha ha.

Spenderade 3 timmar på Ikea igår, mycket grejer man behöver när man inte har någonting alls.. Så det blev lite "påfyllning" igår, fler svängar dit inom den närmsta tiden blir det väl också.

Gick in i vecka 35 igår också.. Tycker tiden går alldeles för fort, men det är jag väl ensam om ;P Och konstigt nog känner jag mig helt som vanligt, förutom vätska i hela kroppen, men det kan jag leva med.. Ingenting som gör ont iallafall, och tur är väl det.

Nu ska jag göra något annat!

// S

Flytt och tapetsering

Tisdag idag. En riktig tråk-dag..

Vi håller på för fullt med flytten.. det tar på krafterna vill jag lova, men det kommer bli bra när det är klart, det tror jag :) Ingen rust fick vi iallafall, nytt hallgolv är det enda. Så vi håller på och renoverar lite själva.. Eller tapetserar om iallafall, men det gör väldigt mycket. Som vår lägenhet såg ut första gången vi kom dit så hade jag aldrig flyttat dit. Terracotta (?) tapeter i vardagsrummet + i ett av sovrummen, blå tapeter i det andra sovrummet. Såg ut som det gjorde hemma hos oss på 90-talet ungefär! Det värsta av allt var att det var rätt nytapetserat.. eller ja, från 2002. Så det är ju några år sedan ändå. Nu blir det i alla fall typ vitt, vitt och vitt ;) Fast med fondväggar.. Det blir bra :)

Tack och lov att jag har mina föräldrar som ställer upp och hjälper till varje dag! Utan dem hade det aldrig gått!

Annars rullar det på bara.. och jag rullar snart också för den delen :P Men så är det.. snart är det över, eller snart börjar det "nya" livet kanske man ska säga. Lite skrämmande, men också spännande.

Ha en bra tisdag!

// SaraN


Dags igen..

Jag har bestämt mig för att börja blogga igen :) Känner att jag behöver skriva av mig lite ibland, och då är ju en blogg helt perfekt. Sen har några av mina vänner och bekanta tjatat om att jag ska blogga, så.. Denna blogg är för er mina vänner ;)

I´ll be back!

// SaraN



RSS 2.0