Öppna förskolan

Var till öppna förskolan en sväng på förmiddagen och träffade en massa trevliga mammor och Ellie fick leka med massa busiga barn :) Som hon trivs där alltså!

Nu har vi ingen inplanerat, Ellie sover och jag ska ta och plocka undan lite sen blir det nog en promenad kanske, vädret är ju rätt bra idag!

Trevlig tisdag!


Sämsta idol på länge?

Jag tror faktiskt det.

Jag har verkligen ingen favorit, tycker alla tjejer låter likadant, lika medelmåttiga allihopa. De som om möjligt sticker ut är Tove och Erika, de har bra röster. De andra ger jag inte mycket för...
Av killarna är det Calle, Rasmus och Erik som är bäst! Men som sagt, jag har verkligen ingen favorit. Känns inte lika kul att titta när man inte riktigt gillar de som är med. Fast det är ju bara låta bli att titta, så det är ju ett i-landsproblem :P

Och nu är det ingenting på tv så nu sitter jag och fördriver tiden här. Kul kul! :)

Trevlig fredagskväll!

.........................................................

Update: Kollade nyss på Nicklas Hocker på idols hemsida. Där kan vi om möjligt ha en favorit, i alla fall någon att hålla på i kvalet! Varför har de inte visat hans framträdande i tv?


Härliga fredag!

Så var den här igen! Jag älskar verkligen fredagar, är alltid på så bra humör då! Imorse blev jag dock väckt av Ellie som vaknade strax före 7 med sitt obligatoriska "Mamamamamamamamama" och ett jätteleende när man tittar upp på henne. Till 8 fick jag iallafall ligga kvar i sängen och då kändes det helt okej att gå upp.

Har plockat lite nu på morgonen som vanligt och kommit fram till att vi ska sätta upp lite saker i lägenheten så den känns lite mer "hemtrevlig". Några tavelhyllor ska upp, lampa i vardagsrummet, nu börjar det bli höst och mörkt så det kan behövas. Allt detta ligger i garderoben, jag har bara varit alldeles för lat för att sätta upp det. Men nu jäklar ska det upp, hoppas jag :P Sen ska det målas lite också, ett bord som ska bli vitt och likaså hallbyrån. Kan nog bli bra!

Igår blev det en sväng ner på stan med Emma och Sanna, träffade även på Madde, Nova och Marie en stund :) Det var supertrevligt, dock blev det ingen shopping för mig så idag bär det av till valbo, får se om det blir något shoppat då.

Nej nu ska jag göra mig klar för valbo!

Trevlig fredag allihopa :)




Lägenhet

Ja, så var lägenheten städad och fin? Ne, för fin kan den aldrig bli! Varje gång jag städar, vilket är typ 3 gånger i veckan så blir jag lika förbannad. Usch vad jag hatar våran lägenhet, trivs inte alls. Toaletten är äcklig, det är som att städa en offentlig toalett, jag skojar inte! Nedu, så fort nån av oss får ett jobb så blir det husköp eller åtminstone radhusköp. Bara tanken på att jag ska bo kvar där ett tag till får mig att må rätt dåligt! Ska tillägga att jag trivs i området, det är hur lugnt och skönt som helst, det är toaletten som stör mig väldigt bara :P

Annars så har det blivit en promenad ner på stan idag, härligt väder ute så det gäller att passa på :)

Trevlig kväll!


Förskoleplats

Ja, så har Ellie fått förskoleplats också. Vi fick vårt första val, på Sätralinjens förskola. Där min mamma jobbar, Ellies mormor. Eftersom förskolan ligger några meter från vår lägenhet så kändes det väldigt bekvämt att ha henne där. Mamma har tidigare varit dagmamma och haft en massa andra barn samtidigt som hon haft mig och min syster hemma så jag tvivlar på att det ska bli något problem. Så det känns skönt att vi fick plats där :) Samtidigt som jag känner till förskolan och vet hur bra det är där, så riktigt skönt!

Men vad skrämmande det är att man ens sitter och diskuterar förskoleplats, känns som det var igår hon föddes och var en alldeles ny liten bebis.

Nu har man en stor tjej som börjar förskolan januari/februari 2010! Helst vill jag ha henne hemma ett tag till, men det tillåter inte ekonomin så jag måste ut och försöka jobba så mycket som möjligt. Det ska nog bli bra det här. (Intalar mig själv :P )

Idag ska jag städa som sagt, har redan börjat. Så nu ska det dammsugas och skuras golv.. Jippie!! ;P

So long!



Ellie med Nemo, Ellies favoritkompis!




Tisdag

Dagen har bestått av plugg och valbo. Var hem till Madde på förmiddagen och fick klart en uppgift, ett steg närmare målet känns det varje gång någonting blir färdigt. Nedräkning så det stänker om det!
På eftermiddagen tog vi en promenad, Ellie gick en bit själv, duktiga tjejen på att gå nu. Men jag lovar att det finns mycket att upptäcka, några meter kan ta fleeera minuter :) Vi tog i alla fall en sväng hem till mamma och pappa, jag skulle skriva ut lite papper och annat. Efter det bar det av en sväng till Valbo, gick omkring och strosade, handlade inget direkt.

Imorgon väntar städning. Alltid lika roligt, men behövligt då vi förmodligen får besök på torsdag.

Nej, hade inte direkt någonting att skriva upptäckte jag, så jag återkommer väl när jag har det :)


11 månader

Av tradition så ska jag ägna ett helt inlägg till min lilla tjej som blir 11 månader idag! Grattis älskade!


Måndag igen..

Så var helgen över återigen. Blev en lugn och skön helg med massa soffmys och film. Igår fyllde kusin Felix 14 år så då var vi dit och firade honom. Fick även träffa minikusin, som har fått namnet Ville :) Vilken liten sötnos, så himla liten. Blir så facinerad av små bebisar, häftigt hur allt fungerar liksom. Alla frågar om man blir sugen igen när man träffar en bebis, men nej och åter nej. Än så länge räcker det gott och väl med min bebis som snart blir stora tjejen, 11 månader idag :)  

Idag blir det skola en sväng på eftermiddagen sen inget inplanerat, får se vad som händer helt enkelt.

och slutligen:

Grattis till Jenny som blir 23 år idag :)

Lill-Kusin

Vid 23-års ålder har jag återigen fått en liten kusin. En pojke :) Han föddes igår kväll kl.10, en liten skrutt på nästan prick 3 kilo och 50 cm lång. Längtar tills jag får träffa honom!

Fredag idag. En lugn helg väntar, har ingenting inplanerat, vilket känns skönt. Jag vill bara vara känner jag!

Emma har idag åkt iväg till Barcelona, vilket inte skulle vara helt fel. Men jag är in´t bitter och jag hoppas hon får en riktigt bra resa :D

Trevlig fredag!


Tack snälla morfar!

Sitter och kikar på idol nu, vilka stolpskott det finns alltså, men programmet skulle ju inte vara lika underhållande utan dem. Men ibland tycker jag de visar för många stolpskott och för få talanger, någon som håller med mig? Men jag älskar programmet, sjukt underhållande :)

Idag fick Ellie en ryggsäck av sin morfar, frågan är ju om inte jag blev lite gladare än Ellie då jag verkligen ha velat köpt en sådan till henne, men plånboken har inte hållit med mig :P Så jag och Ellie blev överlycklig när snälla morfar köpt den :)

Så här ser den ut:

Fjällräven Kånken mini royal blue i gruppen Barn hos Route62 AB (2522)

En fjällräven i miniformat. Hur snygg som helst!

Ne nu tillbaka till idol :)


Fredagsmys!

Nyss hemkommen från mamma, pappa och systrar. Blev bjuden på grillat och sedam blev det film. Riktigt fredagsmys! 
Var även ner en sväng på stan idag, barnens dag tror jag att det var. Men det var inte mycket, några marknadsstånd bara. Jag höll mig till butikerna i gallerian ;) Hittade äntligen ett par haremsbyxor åt Ellie. Tycker att det är sjukt sött på småttingar, desto fulare på vuxna, tyvärr :P Sedan köpte jag en tuff tunika på Kappahl för ynka 49.50, ibland kan även jag fynda!

Imorgon blir det gävle en sväng med mamma!

Godnatt!



Favoritsysselsättningen; Gunga!

Du gör mig glad!





Underbar bild på en underbar liten tjej! :)

Kings of leon

Sedan Ellie var ganska liten, då det började göras reklam för Kings of Leons skiva har hon blivit fullständigt okontaktbar då deras låt Sex on fire spelas. Så fort reklamen kommer eller så fort vi spelar låten så får vi ingen kontakt med henne, hon verkligen älskar den låten! När jag visade henne videon på Youtube blev hon överlycklig, när jag sedan försökte vända datorn mot mig igen så storgrät hon. Samma sak hände flera gånger. Så ja, vad kan man säga mer än att Ellie har en självklar favoritlåt :) Det är något speciellt med Kings of Leon för Ellie överhuvudtaget och inte bara den låten. Hon verkar gilla sångarens röst eller något. Inte mig emot då jag gärna lyssnar på dem jag också :)



Partille Johnny?

Alltså jag trodde min syster skojjade med mig när hon frågade mig om jag kände till en stil som kallas "Partille Johnny". Öh, nej självklart hade jag ingen koll på det! Men det är tydligen väldigt uppmärksammat på nätet, bloggar osv. I alla fall så är det är tydligen en stil där det gäller att ha mycket vax i håret (spretigt), brun utan sol och sedan hårsnoddar runt byxbenen? Jag säger då det. Jag har inte sett någon Partille Johnny än så länge, men det dröjer väl inte länge innan de börjar dyka upp.
Är det nu man börjar bli gammal, när man inte längre förstår sig på dessa fenomen?!

En sak är dock säker. Partille Johnny hamnar direkt på min utelista iallafall!

Snyggt?


(Bild tagen från google)

Härliga helg!

Efterlängtad som bara den. Dock har jag fått en rejäl förkylning, det är mindre kul. Så medans mina kära vänner festar ikväll så sitter jag hemma och snorar. Kul! Men jag får mysa hemma istället, det är inte heller helt fel ibland :) Jag har världens underbaraste att mysa med!

Så med andra ord kommer det inte hända mycket denna helg, blir till att ta det lugnt, mysa och ladda inför skolan på måndag. Suck! Men det ska jag inte tänka på än, jag har hela lördagkvällen och heeela söndagen på mig.

Och visst ja, vi har äntligen köpt en "platt-tv" :P Lite efter alla andra, men ändå! Jag är så nöjd, den är ju bara så mycket finare än den gamla stora tv:n. Blev en 40 tums lcd tv från samsung. Jag är helnöjd!

Nu blir det lite tacos, läggning av lillan och sedan en film :)

Ha en Trevlig kväll!


RSS 2.0