Onsdag

Snart börjar the Bachelorette,  så löjligt program men så bra ;) haha.
Ellie har sovit sedan 8 ungefär, dock sover hon i fotänden av sängen, tokfia :) Hon ligger alltid och snurrar innan hon somnar så ibland hittar man henne i de konstigaste sovställningarna. Hon kan tillochmed sova på alla fyra, haha!

Idag har vi varit hos mina föräldrar hela dagen, suttit ute och haft det bra bara :) De åkte till stugan nu på kvällningen, blir det bra väder åker nog jag och Ellie dit imorgon över dagen. N har jag inte frågat, han gör ju som han vill. Som alltid tänkte jag säga :P

Nej, nu blir det tv och sen middag.

Vi hörs :)



Bustrollet! Inte stilla en sekund numera :)

Tisdag

Då var det återigen en ny vecka då. Känns inget bra då skolan närmar sig med stormsteg.. Fan! Jag vill verkligen inte börja, inte just precis nu. Slutet av augusti hade vart okej, men i början av augusti. Nej, inte okej! Ska inte klaga egentligen, bara att hålla ut nu sista terminen. Sedan är jag utbildad förskollärare. Så fint det låter :P Nej, men utbildad vid 23 årsålder känns faktiskt rätt bra. Sen tänker jag aldrig i hela mitt liv sätta mig i en skolbänk igen. Never!

Helgen var riktigt bra, grillfest hos Sara.S, utgång på Lobby, riktigt trevligt hade jag! Dock skulle jag ha hållit mig ifrån den sista cidern, men man lever bara en gång och jag hade ju faktiskt riktigt kul :) Dagen efter vaknade jag och mådde som jag förtjänade. Men det gav med sig rätt snabbt sedan var jag fit for fight igen :P

Veckan som kommer har jag inte något planerat. Ska väl bara vara liksom. Hoppas på fint väder såklart, hoppas kan man alltid! Kanske att det blir lite fest i helgen igen om någon är sugen. Den som lever får se..

Ikväll väntar allsång och morden i midsomer. Sedan har jag två filmer att titta på också. Ska väl hinnas med det också :) Förresten, kan tipsa er om en riktigt bra film om man gillar action/thriller. Taken heter den och var grymt bra enligt mig :)

/S




Onsdag

Igår hade jag besök av Emma, Emilia och Elmer.. Trevligt trevligt!
På kvällen hade vi mys, med grillning, allsång och morden i midsomer. Riktig sommar det!

Idag vaknade vi till fint väder, härligt! Är hemma hos mamma och pappa nu och gör rabarbersaft, få se hur den blir. Kanske blir så bra att den går att bjuda på på fredag då det är min födelsedag :) Ska väl bakas lite i veckan också, får väl lite gäster på fredag antar jag.
Nej, nu lär jag titta till saften :)

I helgen blir det lite fest...

Hej sålänge!


9 månader



Bästa tjejen! Vi älskar dig så otroligt mycket.. Grattis på din niomånadersdag :)


Onsdag

Dags att skriva lite kanske? Var ett tag sedan..

Sen sist har vi hunnit med en sväng till Öland, en vecka var vi där. Bodde i en villavagn på en camping på norra (?) Öland, om jag minns rätt. Sonjas camping hette den iallafall, en supermysig camping. Synd på vädret bara, men vi fick iallafall två riktigt fina dagar på stranden. Men sena kvällar/nätter ute på altanen, minigolf, lite småtripper här och var känns ändå ganska mycket semester, så vi är nöjda :) Avkopplande och skönt att komma iväg för en sväng bara.

Hemma här händer väl inte något speciellt. Leker hela dagar, Ellie reser sig, kryper runt och står nu även själv kortare stunder. Så det går undan och hon blir en stor tjej. Men inga tänder än ?? Nio månader snart och inte en tandjäkel har kikat fram :P Vi får hoppas de kommer iallafall och de gör de ju oftast, förr eller senare. Men nio månader och ingen tand lär ju ändå vara rätt ovanligt? Eller,  vad vet jag :P

   
   
   

Har huuur mycket bilder som helst, men det får räcka för den här gången. Såklart mest bilder på Ellie. Men så blir det :)


RSS 2.0