God jul allihopa :)


Ellie 2 månader

Idag, den 21/12 är Ellie två månader. Vart tar tiden vägen?! Går alldeles för fort. Snäll är hon fortfarande vårat lilla troll, underbarare unge får man leta efter. Vi har fått till riktigt bra rutiner för henne nu. Hon somnar runt 11 på kvällarna och sover fram till 8 halv 9 ungefär. Helt perfekt för oss :) Sen när hon ätit vid halv 9 så somnar hon om och sover fram till 12. Kan det bli bättre?! Duktiga lilla tjej!

Var hem till Emilia idag (igår :P) och firade henne. De var överraskningsfest för henne. Stackarn blev mest vettskrämd innan vi visade oss. He he. Blev nyktert för mig och Emma iallafall. Och tur var väl det, för jag fick sms från Emilia nyss, och hon hade blivit sjuk. Stackarn! Så det blev ingen utgång för henne.. 

Avslutar med helt färska bilder på den stora lilla tjejen :) Hon är duktig på att göra olika miner...

               
                  


             

Nu ligger hon och sover med Patrick, hennes röda snuttehund. Den är favorit, tillsammans med den rosa snuttefilten som hon fick av Emma :)

Godnatt!

/SaraN


Arg!

Hemma hos mamma nu och gör lite julgodis. Gott gott :)

Köpte en kamera från SIba för några månader sen och blev då påtvingat ett siba-kort, som skulle vara sååå bra, jag fick 30 dagar på mig att betala istället för att betala den på en gång. Fick fakturan 30 dagar senare och betalade hela fakturan på en gång, utan att dela upp betalningen. Frid och fröjd, trodde jag ja! En månad senare fick jag en till faktura på 170 kronor, jaha tänkte jag. Betalade inte utan struntade i det, trodde dom hade gjort något fel, eftersom jag hade betalat hela fakturan. Idag fick jag ytterligare en faktura på 514 kronor?? Ringde och frågade varför dom fortsätter skicka en massa fakturor. Fick till svar att jag betalade den första fakturan en dag för sent, och hade därför fått avgift för för sen betalning! Alltså seriöst, hur jävla girig får man vara? En dag för sent!! En sak är då säker, jag ska fan aldrig mer handla på Siba, i fortsättningen så tänker jag och min familj bojkotta Siba.

Nu tillbaka till godiset :P





081213

Så var idolfinalen avgjord, och jag måste säga att jag tyckte att det var rätt som vann. Alice röst är lite för klen och försvinner lite i all musik. Kevin är en värdig vinnare.. Dock så saknade jag ju Robin B i finalen såklart, där har vi en kille med en bra röst. Och jag vet inte vad ja, men jag har drömt om honom flera nätter i rad så när jag såg honom på tv igår kändes det som att jag kände honom. Haha, helt sjukt! En bra idolfinal var det iallafall, om man bortser från II Divos uppträdande. Fy tysan vilka jäkla slemmisar, hua. Not my cup of tea :D

Annars då, har haft en lugn vecka. Har inte varit helt frisk, lite förkylning och sådär. Men nu börjar det bli bättre. Skönt att man haft sitt nu så kanske man kan få hålla sig frisk till jul :) På tal om jul så är det inte många dagar kvar nu. Det närmar sig och jag har inte bestämt mig angående juldagen än hur jag ska göra. Skulle va grymt kul att gå ut samtidigt som det är lite mysigt att bara va hemma. Måste bestämma mig nu så jag kan köpa biljett på måndag om det skulle bli så.


Ha en trevlig helg mina vänner :)

En glad bebis :)

   

081203

Kanske är dags att uppdatera lite här.. Det har väl hänt lite sen sist jag skrev.

I helgen var jag ut för första gången sedan Ellie kom, kände att jag behövde komma ut med tjejerna och bara vara mig själv för en stund. Var helt underbart, hur mycket jag än älskar att vara med min lilla Ellie så behöver man tid för sig själv också. Jag hade riktigt roligt :) Och Ellie hade det bra hemma tillsammans med pappa. Tacka den som uppfann bröstpumpen, en helt otroligt bra uppfinning ;)

I tisdags var det dags för skola igen, bara redovisningar denna vecka. Otroligt drygt, ska bli så skönt på fredag när veckan är slut och det är dags för helg igen :) Ellie har varit med nu i två dagar, och snällare unge finns ju inte. Ellie och Maddes lilla Nova har skött sig exemplariskt, snällare barn får man leta efter. Så det blir nog bra högskolestudenter av de där två :D haha.

Och det närmar sig jul också, helt sjukt. Tyckte inte det var längesen det var jul. Men det är ju ett helt år sedan. Tiden går alldeles för snabbt...

Visst ja, om någon är nyfiken på hur stor Ellie har blivit så kan jag tala om att hon nu väger 5302 gram och är 57 cm lång (?!) Vart ska detta sluta? :)



           


RSS 2.0