Lördag

Märks det att jag lider av brist på bra rubriker :P haha. Har ingen fantasi överhuvudtaget...
Lördag idag, skönt med helg fast man är ledig annars också. Helgen har vart lugn hittills, var hem till mormor igår, på den sista grillningen, kött med potatis och sallad, var riktigt gott. Man har ju ingen lust att göra sån mat till sig själv för tillfället så det var skönt att få gå bort och bli lite omhändertagen och få äta god mat :) Visade också upp lilla underverket då mina morbröder och kusiner inte sett henne än. Hon sov sig igenom hela kvällen nästan, vaknade när vi skulle åka hem. Hon är snäll vår lilla tjej, bara äter och sover.. Inget gnäll överhuvudtaget :) Jag vet knappt hur hon låter..

Idag var mina kära vänner hit en sväng också.. Var supertrevligt att träffa dom och prata av sig lite. Jag har saknat dom hur mycket som helst faktiskt :) Fick världens tuffaste blöjtårta av dem, en tårta gjord av blöjor (hörs kanske på namnet :P hehe) Superamerikansk såg den ut. Jag ska lägga ut en bild på den sen :)

Lägger ut en bild på världens finaste så länge..



Ha en trevlig helg :)

//Sara

Kommentarer
Postat av: Jenny P

Jaså, haha. Har du den stå där. =D



Hoppas vi ses snart igen.



Kram

2008-11-01 @ 22:13:07
URL: http://jennypro.blogg.se/
Postat av: matilda

Oj, haha ja skrikiga färger är kanske inte det roligaste, speciellt när man inte valt dom själv :P Men vitt med fondvägg är ju grymt snyggt, älskar fondväggar. Men vi kommer inte ha en enda. Är ju lite svårare när några andra tapetserar och när man bara sett lägenheten en gång och inte tänkte man på val av tapeter då :P Men det ska nog bli bra :P Är ju så roligt att välja...

kram

2008-11-01 @ 23:50:43
URL: http://matildaa88.blogg.se/
Postat av: Emma

Hon är verkligen helt underbar!

Va skönt att hon är snäll emot er :)

2008-11-02 @ 15:23:13
Postat av: Emma

Hon är verkligen helt underbar!

Va skönt att hon är snäll emot er :)

2008-11-02 @ 15:24:38
Postat av: Emma

Ja alltså jag fattar inte? Men de är väl ett bevis på att folk inte röstar efter hur bra dom är. För jag tyckte åxå att han va bäst, de tycker jag iofs alltid haha, men den här gången inte bara för att de va just han utan för att han gjorde de väldigt bra. Haha ja tycker Ola att han va bra, då VA han bra :D

2008-11-02 @ 16:38:20
Postat av: Sophy

Jaa, ääntligen är hon här!! Så skönt!! Jaa vi var dit en sväng nu ikväll..så otroligt go!! Man ville inte lämna tillbaka henne..haha!! Det är tur att man har en egen och snusa på annars hade dom aldrig blivit av med mig..haha!! Hur går allt för er då? Börjar ni få lite koll på hur hon fungerar nu..=) Men ni verkar ha fått ett Noah exemplar, som är hur snäll som helst och aldrig säger ett knyst..=)



Kram på er!

2008-11-02 @ 22:12:40
URL: http://sophy.blogg.se/
Postat av: Emma

Nä jag fick ju inte de, verkar inte va meningen att jag ska få se han, har åkt förbi med buss, väntat på bussen alldeles utanför plus varit där inne utan att ha sett han :p då när ja vänta på bussen där fick jag läsa att katrin schulman träffat han typ precis där kanske 1 1/2 h efter jag va där haha otur:p

Jag tror faktiskt han är bland de snyggaste jag sett så därför har jag insett att åldern inte har nån betydelse ;) haha nä men 18 är väl lite väl:) men man kan ju få kolla iaf:p

2008-11-03 @ 16:49:55
Postat av: Sophy

Visst saknar man "bebis"tiden litegrann..men det blir bara bättre och bättre..det är så underbart att se alla framsteg dom gör! Förstå när ni får ett medvetet leende första gången..och när hon följer med med blicken..nacken blir stadig, hon vill stå på sina ben, hittar sina händer och börjar greppa saker..man blir så stolt varje gång man upptäcker att dom gör något nytt!! Häromdagen började Noah med att lipa! Haha, det ser så roligt och, och det ser verkligen ut som att han är medveten om vad han gör..haha!! Såå ni har sååå mycket härliga stunder framför er!!

Jaa,han är verkligen supersnäll! Vet inte vad vi gjort för att förtjäna honom..gnäller i stort sett bara när han är trött eller hungrig, och kan ligga och roa sig i babygymet eller babysittern hur länge som helst..sover bra på nätterna..nu vaknar han typ 1 gång per natt, och det kan jag absolut stå ut med..=)De är väl bara att hålla tummarna för att det hålleri sig..=)



Hon var helt klart mest lik Oskar! Hade hans ögon!! =)



Oojoj, det här belv en novell de..haha!



Ha de fint! Noah hälsar till Ellie!

2008-11-03 @ 22:35:58
URL: http://sophy.blogg.se/
Postat av: Emma

Va bra! :) Har du några planer på lördag? Eller kanske söndag. Tänkte om jag fick komma förbi en sväng :) Men jag som trodde snön skulle va borta, fyfan då kommer de ju bli som en chock när man kommer hem, jag har ju inte ens börjat med vinterjackan :P Haha nja jag vet inget om han heller, men jag tycker de va bra att de va han som vann iaf ;)



Jag har de jättebra :) Man får en annan bild av stan när man inte bara är här och ser drottninggatan typ :P De är skönt att få komma iväg och prova nåt nytt ibland och speciellt när jag inte har nåt alls där hemma typ..men nog kommer jag hem ;)

2008-11-05 @ 21:17:05
Postat av: Sophy

Hej!

Jaa han är ju 3½ månad nu han..och nog är det en underbar tid allt! Så roligt att se alla förändringar! Han har fått för sig att lipa några dagar nu, men så idag då slutade han helt plötsligt och så har han börjat suga på underläppen istället och gör smackljud..haha! Så rolit att se!



Ja man ska ju inte klaga över att man har ett snällt barn ialla fall..=) Men frågan är om man vågar skaffa ett till nångång för man lär ju inte ska ha sån här tur en gång till..haha! =)



Joo de sägs att bebisar är mest lik sina pappor i början, vad jag har hört så är det för att dom ska ha lättare att knyta an till barnet om det är likt dom..vi knyter ju automatiskt an till de genom att vi bär det i 9 månader och sen i flesta fall ammar dom... så de är väl därför dom är lik papporna kanske... Noah var lik simon han också! Eller är..=)



Ha de bra!!

2008-11-05 @ 22:49:53
URL: http://sophy.blogg.se/
Postat av: Lindaaq

Oj jag hade missat din kommentar på min blogg ! :D Tack så mycket :) Och guuuud va skönt att höra något säga "jag känner igen mig!" ;D

Gud så söt hon är er lilla tös sitter och ler när jag läser och lääängtar mig dit du är nu ! ;P Hoppas allt är bra annars ! :) Kram

2008-11-06 @ 12:24:35
Postat av: lindaaq

Ja absolut ! :D skönt med lite bekräftelse !

mamma ringde idag och undrade om jag tittat på teutonian för då hade hon en kompis som skulle sälja en sådan.. men de var en 05a haha och jag vill inte vara kräsen,men de är jag ;D

Ja de sägs ju att emmaljunga och teutonia är bland om "bästa", och jag tycker då verkligen att citycrossen verkar vara en väldigt stabil vagn och ja för att inte tala om snygg ;D jag ser ofta vagnar och tycker att dom är fula :S:P Men de är väl också en fas kanske haha illa. Men ni är nöjd med er vagn ? :)

2008-11-06 @ 14:42:16
Postat av: Emma

Aah va skoj! :) Då får vi höras om tid och så.



Ja men precis, passa på medans man kan :)

2008-11-06 @ 21:35:01
Postat av: lindaaq

hehe ja! :D Ja men precis, jag ska åka in till gävle någon dag och kika lite mer på utbudet, provköra lite ;) Sist jag var dit så kändes de bara för tidigt och jag kände mig lite "vilsen" :S Men nu känns de som att de dax för ett inköp så då är man väl kanske lite mer "mottaglig" för barnvagnsköptet :D jaha, har ni sånna där små hjul i fram ? :) sånna där 360 (eller va heter de ? haha)

2008-11-06 @ 23:11:28
Postat av: lindaaq

Ja, brukar vara rätt lång väntetid va. Sen räknas väl julen bort också då de inte levereras något. Men skulle vi hitta en fin begagnad emmaljunga citycross så skulle de kunna bli en sådan också :) Men vi får se, går ju att spara in några tusen, men då gäller de att hitta "den där" vagnen också som man fastnar för och de var ju en annan femma höhö

Hur är den att köra i vinter då ? Eller de kankse inte är någon större skillnad, tänkte på dom små hjulen :) Åh jag längtar nu haha Vill dona och fixa, rensa garderober ska jag ta och göra i veckan har jag tänkt :D Får väl börja där då då de kankse är lite tidigt att börja fixa med spjälsängen och dona, då blir man väl tokig om man ska se den varje kväll innan man går och lägger sig, vilken saknad ! Hoppas allt är bra med er ! :)

2008-11-09 @ 22:41:58
Postat av: Jenny P

Tack det ska jag hälsa honom. =) Hur är det med er? Lite segt med bloggandet va? =P

2008-11-11 @ 14:03:17
URL: http://jennypro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0