Högbo

Igår var vi till Högbo en sväng, hälsade på djuren och gungade. Ellie trivdes! Var meningen att vi skulle ta en promenad också, men regnet kom och vi var tvugna att åka hem. Här får ni lite bilder..

  
  

Uppdaterar senare med lite bilder från idag :)


Kommentarer
Postat av: Anonym

hehe ja men precis :D MEN va han pillar i den där lilla munnen haha han får ju för tusan in hela näven, klias i dom små jäklarna, men de går bra ändå.. Inge feber eller överdrivet kinkig, lite ledsen kille får man väl vara men de är inte så mycket mer än vanligt :) Vilket är skönt så klart, man tycker ju lite synd om dom när dom inte kan göra så mycket åt de onda :/ :)



Ja de är ju såå mysigt, hehe ojoj, ja de kan ja tänka mig :D Går väl med en jäklans fart nu då hehe var någon som sa att alvin var för tung för att lära sig krypa haha nejdå, de får vi väl hoppas att han inte är höhö



Ja, jag tror nog att mina kilon kommer tillbaka när jag slutar amma också :) Måste verkligen sluta lata mig höhö men de är ju så behagligt nu när de är pissigt väder :D (skylla på de)

Men de gör väl inget att de synd lite kvinnohull efter en graviditet heller höhö är väl de kvinnligaste som finns egentligen, dock ska man väl vara inse de.. men de kommer väl med åren ? :D haha

Jo tack bara bra med oss :) Hur är de med er ? :)

2009-06-04 @ 21:07:27
Postat av: Jenny

Ja supermysigt att bara kunna fokusera på honom ett tag. Inte ofta det händer när man har två...



Jo, allt är bra med oss. Med er då? Så himla tråkigt väder bara så man orkar inte hitta på något roligt. :P

2009-06-04 @ 22:04:43
URL: http://jenoli.blogg.se/
Postat av: lindaaq

ja men precis ! :) ja vissa kan ju inte sova äta eller ligger i feber, uscha. Ja fy, har haft lite "tur" med Alvin, han har bara varit lite snuvig än så länge, ingen sjuka eller någonting än så länge. Lite nageltrång hade han nog men ingenting som han brydde sig om, de såg nog värre ut än vad de var hehe Så man får hoppas att de håller i sig, uscha att va sjuk så liten.



hehe ja kan tänka mig de :D står inte på förns dom springer runt och säger usch och ajabaja sjävla ;D

Ja, nog ska väl han inte bli någon liten sumokille inte :D men när alvin lärt sig krypa springer väl ellie hehe



Ja men precis, jäkla kilon, man hade ju blivit lite satt redan innan graviditen och var väl inte så nöjd med sig själv.. Men nu känns de som att jag inte orkar bry mig längre, men de gör man ju så klart som du säger ! :) Klart man vill känna att man trivs med sig själv :) Dock tänker jag väl inte fortsätta amma bara för att hålla vikten nere, hur länge ammade du ? :)

Ja, nu i sommar ska jag fan ta mig ut varje dag när vädret tillåter! De syns verkligen på Alvin att han är mycket piggare och gladare när man har fått komma ut lite också :)

Härligt att höra :)

2009-06-04 @ 22:14:05
Postat av: katarina

vilken gobit:D

2009-06-08 @ 12:38:29
URL: http://misshallonblabar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0